Kosten

De totale kosten hangen af van de duur van de cursus en het aantal lessen dat u gaat volgen. Tijdens een intakegesprek worden de mogelijkheden met u besproken. De prijs is all-in met uitzondering van de DUO examenkosten en het onderdeel ONA oriëntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt.

In de prijs inbegrepen

Al het lesmateriaal zoals:

  • lesboeken
  • online oefeningen 
  • voorbeeldexamens
  • proefexamens

U krijgt in totaal 44 weken per jaar les:

  • twee dagdelen per week les 
  • één dagdeel per week extra conversatieles.

Niet in de prijs inbegrepen

De kosten van het inburgeringsexamen zelf zijn hier niet bij inbegrepen. Deze kosten zijn terug te vinden op de website van DUO inburgeringsexamen-betalen. De kosten voor het onderdeel ONA oriëntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt zijn ook niet inbegrepen. Tijdens het intakegesprek krijgt u informatie over hoe u de module ONA kunt volgen tegen extra kosten.

Cursuscontract

Tijdens de intake zal een contract op maat voor u worden gemaakt. Zodra u akkoord gaat, kunt u deze ondertekenen en retourneren aan ons hoofdkantoor. In dit contract worden onder andere de lengte van het traject en de bijbehorende prijs vastgelegd. Trajecten zijn al mogelijk vanaf 3 maanden en kunnen uiteindelijk 36 maanden duren.

Hulp bij DUO lening aanvraag

Het aanvragen van een lening bij DUO kan onnodig veel van uw tijd in beslag nemen. Tijdens het intakegesprek kunnen wij helpen met het aanvragen van een DUO lening voor inburgering. De lening dient uiteindelijk akkoord te worden gegeven door DUO. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.inburgeren.nl

TERUG LEES VERDER