WIJ BIEDEN VERSCHILLENDE TOTAALPAKETTEN AAN SPECIAAL OP MAAT GEMAAKT VOOR DE INBURGERAAR!

Alfabetisering

Dit traject bereidt u voor op alfabetisering tot het startniveau van de inburgeringscursus.

In dit traject worden alle onderdelen die noodzakelijk zijn om gealfabetiseerd te worden aangeboden: technisch lezen en schrijven (van het Latijns schrift), het Nederlands spreken en luisteren tot en met NT2 A0 niveau.

Aan het eind van het traject beheerst u het Nederlands op A0 niveau en bent u genoeg getraind om de inburgeringscursus op A1 niveau te kunnen volgen. In het alfabetiseringstraject wordt met verschillende methodieken gewerkt, afhankelijk van de fase.

LEES VERDER

Inburgering

Dit traject bereidt u voor op het inburgeringsexamen. U oefent en leert de Nederlandse taal en alle onderdelen voor het inburgeringsexamen.

U krijgt deels klassikaal les en deels via e-learning. U oefent met de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Ook wordt het onderdeel Kennis van de Nederlandse Maatschappij (KNM) aangeboden. Thema’s zoals: verzekeringen, onderwijs in Nederland en politiek komen aan bod in de lessen.

Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA), dient alleen gevolgd te worden als de cursist op of na 1 januari 2015 inburgeringsplichtig is. Er wordt gewerkt met de methodiek TaalCompleet A1 en A2, TaalCompleet KNM en ONA van KleurRijker.

LEES VERDER

Staatsexamen I

Dit traject bereidt u voor op het staatsexamen NT2 programma I op B1 niveau.

U oefent en leert de Nederlandse taal en alle onderdelen voor het staatsexamen, verder oefent u met de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Ook wordt het onderdeel Kennis van de Nederlandse taal (KNM) aangeboden. Thema’s zoals: verzekeringen, onderwijs in Nederland en politiek komen in de lessen aan bod.

Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA)dient alleen gevolgd te worden als de cursist op of na 1 januari 2015 inburgeringsplichtig is.

LEES VERDER

Examentraining

Dit traject bereidt u voor op het staatsexamen NT2 programma I op B1 niveau.

U oefent en leert de Nederlandse taal en alle onderdelen voor het staatsexamen, verder oefent u met de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Ook wordt het onderdeel Kennis van de Nederlandse taal (KNM) aangeboden, thema’s zoals: verzekeringen, onderwijs in Nederland en politiek komen in de lessen aan bod.

Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA)dient alleen gevolgd te worden als de cursist op of na 1 januari 2015 inburgeringsplichtig is.

LEES VERDER