Stappenplan

U heeft interesse om een training bij PAIR te volgen die bijdraagt aan uw taal en ontwikkeling. Lees dan hieronder het stappenplan en de voorwaarden om goed voorbereid van start te gaan.

STAP 1
Kies een training bij PAIR en controleer de periode waarin deze moet starten in de STAP voorwaarden.

STAP 2
Schrijf u in via de knop ‘inschrijven met STAP’, dan ontvangt u van ons binnen een werkdag uw aanmeldbewijs. Het is verstandig om u tijdig in te schrijven, zodat u het aanmeldbewijs op tijd ontvangt. Bewaar dit goed, want dit heeft u nodig tijdens het aanvragen van het STAP-budget bij het UWV.

STAP 3
U vraagt via het STAP-portaal van het UWV uw STAP-budget aan. De eerste mogelijkheid is op 3 juli a.s. om 10:00 uur. Binnen 4 weken laat het UWV u weten of de aanvraag is goedgekeurd. Tip: wees er op tijd bij en zit voorbereid klaar om uw aanvraag in te dienen, er is een beperkt aantal budgetten beschikbaar.

STAP 4
Is uw aanvraag goedgekeurd? Dan start uw training! U ontvangt dan van ons hierover meer informatie.

Heeft u nog vragen over het stappenplan? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website bij de meest gestelde vragen. Heeft u toch nog andere vragen, neem dan gerust contact met ons op om u van de juiste informatie te voorzien via het volgende mobiele nummer 06-87968462 of via ons e-mailadres info@pair-taal.nl

Alle trainingen

Wilt u het STAP-budget aanvragen? Schrijf u dan eerst in voor een training bij PAIR! Weet u al welke training u wilt volgen?

Bekijk trainingen

De antwoorden

Heeft u nog vragen over het STAP-Budget? U kunt de meeste gestelde vragen hier vinden. Als uw vraag hier niet beantwoord wordt, kunt u altijd contact met ons opnemen.

FAQ

Schrijf u nu in voor een STAP training